VITAMINBOMBA komplex arckúra

VITAMINBOMBA komplex arckúra

A kezelés a bőrt hidratálja, ápolja, és vitaminokkal tölti fel.

Hatása:

  • a bőr visszanyeri feszességét,
  • tartósan ápolt külsőt biztosít,
  • minden bőrtípusnál alkalmazható.

A Vitaminbomba komplex arckúra 4 lépésből áll:

  • mikrodermabrázió vagy arcradírozás,
  • ultrahang vagy mezoterápia,
  • masszázs tápláló krémmel,
  • arcpakolás a bőrtípusnak megfelelő krémmel, és választható az Oxigénion-terápia (Madonna egyik kedvenc fiatalító eljárása) is

MIKRODERMABRÁZIÓ GYÉMÁNTFEJES KÉSZÜLÉKKEL

Kiváló bőrproblémák esetén is, pl. akne, aknés hegek, öregedési foltok, ráncok, nap által károsodott bőr. Hatékonyságát annak köszönheti, hogy a hámréteg eltávolítása elősegíti az alkalmazott anyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását a bőrben. Ezen eljárás rendkívüli előnye, hogy a szem környékén is alkalmazható, hatékony a pigment folt, öregségi folt halványításában és a bőrt ért fénykárosodás kezelésében is. Alkalmazását kúraszerűen, és egyéb kezelés kiegészítéseként is javasoljuk. 


ULTRAHANG: SONOFORÉZIS – PROBLÉMAMEGOLDÁS SZÉRUMOKKAL

A High-Care® készítményei olyan különleges szérumok, ampullák, koncentrátumok, melyek speciális bőrproblémákra lettek kifejlesztve. Ezeknek a hatóanyagoknak a célzott bőrbejuttatását segíti az ultrahang. Ezt a kezelést a kívánt eredmény elérése érdekben szinte mindenhová beépítjük.


MEZO CARE®: MEZOTERÁPIA – MYOLIFTING

A tű nélküli mezoterápiás, elektroporációs  kezelésünk során egyrészt 100 %-os tisztaságú szérumokat (növényi őssejt, hyaluronsav, aminosavak, ránctalanító koktél, stb.) juttatunk a bőr mély rétegeibe. Másrészt egy rendkívül látványos bőrfeszesítést végzünk a speciális áramkoktél alkalmazásának köszönhetően: stimuláljuk az arcizmokat, ezáltal látványosan feszesítjük a kezelt területet, külön hangsúlyt fektetve a szemkörnyék érzékeny területének ápolására. Javasoljuk: bőrproblémákra, száraz, öregedő, dehidratált bőrre, ráncokra.


ARCMASSZÁZS

Az arcmasszázs nem csak a kényeztetésre szolgál, hanem rengeteg hasznos hatása is van. A kozmetikai masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése, felpezsdíti a vért stimulálja a nyirokedény-rendszert. A masszázs hatása a bőrre: elősegíti az elhalt hámsejtek leválását, lassítja az öregedést, javítja a tápanyagok felszívódását, biztosítja a bőr hidratációját, ami által az sima és bársonyos lesz. A masszázs csökkenti az idegrendszer feszültségét, nyugtató hatással van rá, így egy stresszes időszak után garantáltan felfrissülünk.


ARCPAKOLÁS

A bőrtípusnak megfelelő pakolás kissé felduzzasztja a felső szaruréteget, így az elhalt bőrlemezkék is eltávolíthatók, és a bőrön felszívódik a hatóanyag. Használata után a bőr sokkal tisztább, finomabb, és szebb lesz.


iLIFE Esztétikai Központ | Szolnok, Pelikán szálló III. emelet
+36 70 423 3566
E-mail küldése