A vákuummasszávákuummasszázs a narancsbőr ellenzs egy hatékony, XXI. századi anti-aging technológia az arc és a testalkat karbantartására. Minden esetben azonnal látható eredményt hoz! A High-Care SPM vákuummasszázs kezelése tulajdonképpen a köpölyözés évezredes hagyományát élesztette fel új formában, a legújabb orvosi és kozmetikai felfedezések továbbfejlesztéseként, masszázzsal kombinálva.

Az alakformálás és a narancsbőr elleni eljárások egyik alapvető kezelési formája a vákuummasszázs. A cellulitos bőrfelületen a felfúvódott zsírsejtekben salakanyagok raktározódnak, a nyirokkeringés nem megfelelő, a kötőszövet pH-értéke savas irányba tolódik el, a kollagén termelődés lelassul. A kezelés során, a vákuumos nyirokmasszázs révén a nyirok utak átjárhatóvá válnak, így el tudják szállítani a nyirokfolyadékot. Az eljárással széttördelhetők a zsírsejtek, ezáltal javul a bőr vérkeringése, anyagcseréje, és a salakanyagok is távozhatnak a szervezetből.vákuummasszázs a narancsbőr ellen

A vákuummasszázs során egy üvegharang szívja fel a kezelt bőrfelület egy részét, majd a harang mozgatásával elérjük, hogy a felszippantott bőrfelület alatt elhelyezkedő göbök szétroppanjanak. Létezik kézi, illetve gépi változata is, üzletünkben mindkettő elérhető. A gépi vákuummasszázst leginkább narancsbőr elleni, zsírbontó kezelésként végezzük. Emellett alkalmazzuk az arckezelésben is. A vákuummasszázs gép előre beállított értékek szerint alakítja a kifejtett szívóhatás erejét.

A vákuummasszázs során a szövetek több oxigénhez, tápanyaghoz jutnak, felpezsdül a kollagén-szintézis,megerősödik a kötőszövet, és visszanyeri rugalmasságát.

A vákuummasszázs minden esetben kontakt anyag használatával történik, hogy a harang a bőrfelületen könnyedén csúszhasson. A kezelés igen erőteljes, hiszen a cél a zsírsejtek, csomók széttörése. Ebből fakadóan hozzá nem szokott vendégeknek okozhat véraláfutást, a kezelt terület ideiglenes elszíneződését. Ez azonban csak annak a jele, hogy a kezelés ténylegesen intenzív volt.

Előtte-utána

Ultrashape V3 fat removal treatment  csúszóhullám slide slyder_e-u_3

mell spm

 

Bejelentkezés: +36 20 9530 193