vacustyler_2Vacustyler – A világűr technológia vákuumcsöve

A vacustyler a depózsír elleni harc leghatékonyabb fegyvere, mely az egészséget szolgálja.

A szívás és nyomás segítségével működik, tehát a vákuumot váltogatja az atmoszférikus nyomással. A negatív nyomásnál a vér és az oxigén az érintett kezelési felületbe, a lábakba pumpálódik, majd a pozitív nyomásnál az elhasznált vér és a salakanyagok a vénákon és a nyirokereken keresztül a törzs irányába szállítódnak.

Megszünteti az ödémát és a fáradt lábérzést. A negatív nyomású kezelés mintegy befektetés az Ön egészségébe, vitalitásába és teljesítőképességébe. A Vacustyler által nyújtott vákuumkezelés egy olyan, az egészséget visszaállító, egészséget fenntartó kezelés, mely túlmutat egy kozmetikai kezelésen, de nem igényli orvos jelenlétét.

A Vacustyler segít abban, hogy friss vér, friss oxigén jusson el  az alsó test félbe, a pozitív nyomás pedig serkenti a vér- és nyirokereket a salakanyagok elszállításában, biztosítva az anyagcsere egyensúlyát a szervezetben. A kezelés után a lábakban könnyedséget lehet érezni, s egyben a bőr megjelenési képe is pozitív változásokon megy át. A kényelmes kezelés mindössze 30 percig tart.

A Vacustyler felhasználási területe nem csupán csak egy modern módszere testünk karbantartásának. A fáradt, duzzadt lábakra különösen jó hatással bír, többek között a versenysportban is alkalmazzák.

Érdekesség: a Vacustyler által használt negatív nyomású hullám masszázs technológiáját a német légi és űrkutatási társaság egy csoportja fejlesztette ki. Azért volt erre szükség, mert az űrhajósok a világűrben a negatív nyomású kezelés nélkül nem tudnának fent tartózkodni: a súlytalanság állapotában – a gravitációsegítő hatása nélkül – a szív túl gyenge ahhoz, hogy a lábakba juttassa a vért, s az utóbbi időben számos tanulmány jelent meg e témában. Dr. Rudolf Weyergans az ő eredményeiket felhasználva, ötvözve saját kutatásaival alkotta meg a High-Care Vacustyler gépét.

vacustyler a depózsír ellenvacustyler a depózsír ellenvacustyler a depózsír ellen

A DCT (Differenciált Cellulit Terápia) egyik alapköve a Vacustyler, amely egy “külső nyirokszív” az altest számára. Célja a salaktalanítás és a vérellátás, sima bőr és kerületcsökkenés a felső combon, a hason és a fenéken.

vacustyler a cellulit ellen

vacustyler a cellulit ellen 2vacustyler a cellulit ellen 3

 

Bejelentkezés: +36 20 9530 193