Újdonság az alakformálásban!

UltraContour Szolnokon

Az alakformálás csúcstechnológiája – Végleges Zsírbontás

2017 márciusától Szolnokon is elérhető az UltraContour orvostechnikai készülék, amelyből összesen négy darab létezik Magyarországon! Végleges zsírbontásra képes, akár 6 cm körméret csökkenést és 6 kg súlycsökkenést érhet el egy hónap alatt. Tökéletesen kezeli a narancsbőrt is.

Az eljárás folyamán a zsírsejtek lebomlanak, számuk pedig véglegesen csökken, nem csupán átmenetileg ürülnek ki a zsírraktárak. A klasszikus zsírleszíváshoz hasonlatosan tartós hatású kezelésről van szó, hiszen a zsírszöveteket valóban eltávolítjuk. A beavatkozás fájdalommentes, nem műtéti folyamat, akár egy ebédszünet alatt is könnyedén elvégezhető.

A kezelés a következőképpen történik: a kettősfázisú UltraContour eljárás első fázisának folyamán a kezelőfejet (akár egy számítógéphez csatlakoztatható egeret – kell elképzelni a kezelőfejet) a kezelendő területre helyezik, majd a precízen beállított ultrahanghullámok segítségével nagyjából 1,5 cm mélységben megbontásra kerül a zsírszövet. A páciens ez alatt nyugodtan fekhet, a vibrációt alig lehet érezni. A második fázis során a kezelés helyére – rugalmas szalag segítségével – újabb ultrahangos kezelőegységeket helyeznek, ennek funkciója a nyirokkeringés serkentésével kiüríteni a lebontott zsírsavakat, valamint a zsírsejtek megmaradt részét. Így megakadályozható a zsír újbóli lerakodása a kezelt területen.

Már egy héttel a kezelést követően jól látható az eredmény!

Kérdéseivel bizalommal fordulhat dermaesztétikai szakértőnkhöz:

  Polgár Erika +36 20 953 0193

iLIFE Esztétikai Központ Szolnok, Pelikán szálló III. emelet