TIMELESS PREMIUM regeneráló kúra

Érett, igénybe vett bőr táplálásához, minden vízhiányos és száraz bőrre

HATÁS:

  • a bőr hidratált és rugalmas lesz, megfiatalodik,
  • az arc vonásai kisimultak lesznek.

KEZELÉS:

  • letiszítás intenzív tisztítóval + tonizálás
  • mikrodermabráziós arccsiszolás
  • fagyöngy bejuttatása az irharétegbe ultrahanggal
  • Timeless aktív maszkpakolás
  • Timeless hidratáló masszázs

 

A kezelés 1. lépése:

Letisztítás intenzív tisztítóval + tonizálás

 

A High Care Timeless Cleansing Foam egy ekluzív, fagyöngy- kivonatot tartalmazó anti- aging tisztítóhab, amely nemcsak kíméletesen tisztít, hanem egyben ápol is.

Krémes állagú, könnyen felvihető hab, amely a bőrt aloe verával nyugtatja és az immunrendszerét fagyöngy kivonattal erősíti. A benne lévő értékes propilén-glikol és növényi olajsavak kiegyensúlyozzák a bőr nedvességtartalmát, lággyá, puhává téve azt.

A kezelés 2. lépése:

MIKRODERMABRÁZIÓ GYÉMÁNTFEJES KÉSZÜLÉKKEL

A mikrodermabrázió a kozmetikai hámlasztó eljárások közül a leghatékonyabb speciális bőrcsiszoló eljárás, amely a szó szoros értelemben „lecsiszolja a bőr felső hámrétegét”, hosszú időre eltüntetve a bőrhibákat és a ráncokat, felgyorsítva a bőrregenerációt. Kiváló bőrproblémák esetén is, pl. akne, aknés hegek, öregedési foltok, ráncok, nap által károsodott bőr. Hatékonyságát annak köszönheti, hogy a hámréteg eltávolítása elősegíti az alkalmazott anyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását a bőrben. Ezen eljárás rendkívüli előnye, hogy a szem környékén is alkalmazható, hatékony a pigmentfolt, öregségi folt halványításában és a bőrt ért fénykárosodás kezelésében is. Fokozza a vér-és nyirokkeringést a bőrben, felgyorsul a kollagénben gazdag sejtek képződése, az elhalt hámsejtek eltüntetésével a megújult sejtecskék hatására a bőr élettel teli és feszes lesz.

A kezelés 3. lépése:

ÉRTÉKES FAGYÖNGY BEJUTTATÁSA ULTRAHANGGAL

 

A fagyöngy “mágikus” erejét évszázadok óta ismerik, a gyógyászatban is alkalmazzák. Javítja a bőrsejtek védekező képességét. A fagyöngy kivonat, a tengeri kaviár (DNA) és az E-vitamin a legbecsesebb és legaktívabb összetevők, melyek tökéletesen táplálják és gondozzák a bőrt. Ösztönzőleg hat a sejtek regenerálódására, és természetes szabadgyök megkötőket tartalmaz, valamint az ASC-III kollagén aktivátort, a kozmetikai bőrfeszesítés “nagyágyúját”.

 

Az ultrahang kezeléssel jelentősen megnöveljük a készítmény hatásfokát, az ultrahang csökkenti ráncokat, serkentően hat a kollagén anyagcserére, a kötőszövet feszességére, valamint felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Kiválóan alkalmas heges és aknés bőr kezelésére.

A kezelés 4. lépése:

ARCMASSZÁZS

Az arcmasszázs jelentőségét sokan lebecsülik. Nem csak kényeztetésre szolgál, hanem rengeteg hasznos hatása is van. A kozmetikai masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése. Ezeken kívül felpezsdíti a vért, stimulálja a nyirokedény-rendszert. A masszázs hatása a bőrre: elősegíti az elhalt hámsejtek leválását, lassítja az öregedést, meggyorsítja a hatóanyagok felszívódását, elősegíti a bőr hidratációját, amelytől sima és bársonyos lesz. A masszázs csökkenti az idegrendszer feszültségét, nyugtató hatású, így egy stresszes időszak után ellazulást, felfrissülést nyújt.