Bodywrapping a testtekercselés és aromaterápia kombinációja

A Body Wrapping a tekercselés és az aromaterápia kombinációja. A kezelés célja, hogy serkentse a vérkeringést és a nyirokáramlás. A kombinált aromaterápia és a kompressziós nyomás serkenti a diffúziót és az ozmózist a szervezetben. A kompressziós nyomás megnyitja a nyirokcsatornákat, így a salakanyagok eltávoznak és a kiválasztó szerveken keresztül a vizelettel távoznak.testtekercselés aromaterápia

Mi a testtekercselés?

A módszer olyan orvosi fizikai terápiából ered, melyet az ödémák kezelésére alkalmaztak. Évtizedek óta ismert és bizonyított eljárás a korszerű aromaterápiával történő kombinálása, melyhez Weyergans egy különleges aromaterápiás krémet fejlesztett ki. Az eredmény egy szabadalom, mely szabadalmat széles körben alkalmaznak a kozmetika és a Medical Wellness területén.

1. Aromaterápia – Zimmt krém felvitele

Bekenjük a bőrt egy aromaterápiás készítménnyel, a Zimmt krémmel. A domináló fahéjolaj csak egyike a számos fontos komponensnek. A termék szabályozza a sejtanyagcserét és fokozza a depózsírok elégetését. Javítja az ozmózist és diffúziót, így az anyagcsere-folyamat felesleges termékei és a salakanyagok elhagyják a zsírsejteket és a sejt közötti térbe kerülnek. Ez a sejtszövetek természetes salaktalanításához vezet. A fahéj krém önmagában nem okoz cm-veszteséget, sem a bőrfelszín összképének javulását, a felszabadított salakanyagoknak még valahogy el kell folyniuk, ezt idézi elő a BW második fázisa a testtekercselés.

2. Tekercselés:

testtekercselés body-wrappingEz egy speciális fóliával történik megfelelő erősséggel és irányba. A nyomás, amelyet kívülről a fólia segítségével a szövetekre gyakorolnak, még inkább növeli a már kialakult belső nyomást a sejt közötti térbe. Ennek hatására a nyirokrendszer és érrendszer billentyűcskéi kinyílnak: így e rendszerek készek a folyadék és a benne feloldódott salak és méreganyagok elszállítására vissza a szervezetbe, amit aztán a kiválasztó szervek, vese, máj és az emésztés folyamata feldolgoznak. Az egész művelet mindössze néhány percet vesz igénybe, majd következik az egy órán át tartó fekvés a feszes bandázsban. Ez idő alatt tökéletesen pihenhet, relaxálhat, mialatt egy színtiszta wellness élményben lesz része.Már az első kezelés után is érezni a ruhaméretnyi csökkenést és a kisebb nyomást a lábak területén. Mint kellemes mellékhatás, úgy jelentkezik a bőr simábbá és feszesebbé válása, a jobb vérkeringés. A kezelés után a cipő könnyebben felvehető, s nem egyszer “túl naggyá válik.”

A kombinált kozmetikai kompressziós kezelés alkalmas arra, hogy az egész testen alkalmazzuk: alsó végtagon – még akkor is, ha akut folyadéktolulás tapasztalható a lábakon, – petyhüdt bőr esetén a belső és külső combon; gyomor tájékon és a fenék területén; mellkezelések terén; karok kezelésére.

Előtte-utána

testtekercselés body-wrapping e-u_2  testtekercselés bodywrapping_4

testtekercselés bodywrapping

Bejelentkezés:
+36 20 953 0193
E-mail küldése