VACUSTYLER

A cellulit elleni harc leghatékonyabb fegyvere, mely az egészséget szolgálja. A vákuumhullám-kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja. Eredményeként a bőr és zsírszövetek belülről tisztulnak ki.

Eredmény:

 

  • sima bőr, rugalmas kötőszövet,
  • javuló vérkeringés,
  • a hajszálértágulatok és visszerek állapotának egyértelmű javulása,
  • az ödémák megszűnése.

 


 

SPM vákuummasszázs

Ősi, tradicionális gyógyító módszerként használták a köpölyözést, melyet még ma is alkalmaznak. A testkezelés során az üvegpisztolyokban keletkező vákuum – a testen végighaladva – nyirokmasszázst, depózsír kezelést végez, és ott, ahol a probléma van, feszesíti a kötőszövetet. A makacs, lassan csökkenő depózsírok kezelésében nélkülözhetetlen, legyen szó akár hasi zsírpárnákról, lovaglónadrágról, combokról, karokról vagy hátról, esetleg striáról. Javasoljuk:

  • nyirokmasszázsra,
  • zsírpárnák csökkentésére,
  • bőrfeszesítésre tokától-bokáig.

 


 

BODYSTAR

Igazi mindentudó. Mindegy, hogy cellulitról, helyi zsírpárnákról vagy alakformálásról van szó.

A Bodystar zsírbontó kezelése három lépésből áll:

  • Első program: elektrolipolízis, amelynek során az áramimpulzusok enzimeket aktiválnak, ezek széthasítják a lerakódott triglicerideket (szakzsargonban: zsírpárnácskákat). Csökkenti a salakanyagot, valamint a felső combon lerakódott zsír mennyiségét is.
  • Második program: izotón program, amely a zsírmentes izomzat stimulálását végzi (a mellek, a has és a fenék tartós feszesítése).
  • Ezután következik a polishape-program, amely a bőr kötőszövetét feszesíti vissza. A regenerációnál és a szövetfeszesítésnél különböző áramimpulzus-formákat alkalmaz. Ezzel aktivizálódik az ioncsere a bőrben, szövetekben és az izmokban. A kezelt felületet optimálisan ellátja oxigénnel és tápanyagokkal, így a szövetek maximálisan regenerálódhatnak.

Rudolf Weyergans ezt a módszert már évekkel ezelőtt nemzetközi szinten kifejlesztette, amellyel az orvosi tankönyvekbe is bekerült.

 


 

BODY WRAPPING

Azonnal kisebb lehet egy konfekciómérettel!

Az egyik legrégebbi kezelésünk, 1992 óta alkalmazzuk.
A kombinált kompressziós “csomagolás” fokozza a salaktalanítást, és csökkenti a depózsírokat. Testtekercseléskor a bőrfelületre anyagcsere-serkentő hatóanyagokat és tekercselt fóliát helyezünk. A fólia szorosan illeszkedve bőrünkhöz nyomást fejt ki, úgy, hogy a vendégek számára az érzés nem kellemetlen. Az eljárás során a hatóanyagok bőrünk legmélyebb rétegeibe képesek eljutni. Javul a bőr állapota, továbbá az eredmény szemmel látható és mérhető: a problémás területeken akár több centiméteres a csökkenés!

 


 

DERMIO CARE

Méregtelenítés és karcsúsítás belülről kifelé.

A megfelelő anyagcsere-folyamatokhoz a savbázis egyensúly megléte szükséges. Ha ez felborul, bekövetezik az acidózis (elsavasodás). Ennek következménye a cellulit, a seprűvénák, a visszerek keletkezése, az artózis és a csontritkulás is.

A dermio care egy olyan új innovatív kezelési módszer az elsavasodás ellen, amelyben kívülről negatív töltésű oxigént biztosítunk a szervezet számára. A savak és a méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek, és a kiválasztó rendszeren keresztül távoznak.

Hatására feszes lesz a bőr a combokon, a fenéken és a hason. Számtalan pozitív hatása van. Gyorsítja a fogyást. A 30 perces kezelés csodálatosan pihentet. csökkenti a stressz okozta tüneteket. A dermionológia a súlycsökkentés, a helyi zsírpárnák eltüntetése, comb, has és derék kerületcsökkentésén kívül jó hatással lehet az anyagcsere-betegségekre, a reumára, a csontritkulásra és a köszvényre.

 


 

SLIDE STYLER

A csúszóhullám masszázs igazi jótétemény a lábaknak. Kellemesen ellazít, salaktalanít és aktiválja a nyirokrendszert. Hatásosan csökkenti a cellulitot és az ödémát. A szöveteket ritmikus hullámokban, maradéktalanul salaktalanítja. A lábak könnyebbé válnak, javul a vérkeringés, és láthatóan feszesebb lesz a bőr a combokon és fenéken.

 

 


SPM Digi Mell

Többféle méretű applikátorainkkal különböző méretű mellek kezelhetőek. A kapszulában a vákuum és az atmoszférikus nyomás váltakozása a sejteket mozgásra készteti. A kezelés során a vákuum által friss tápanyagban és oxigénben dús vér áramlik a mellekbe. Az atmoszférikus nyomás  gondoskodik az elhasznált nyirokfolyadék és salakanyag elszállításáról. A szövetek közötti folyadék belülről tisztul meg, ennek eredményeképp a kollagéntermelés felgyorsul, az enzimek (kollagenáz) ismét aktiválódnak, új kollagént állítva elő. A vákuum intenzitása szabályozható, így egyénre szabható a kezelés, olyan, mint egy kellemes, finom masszázs.

 

 


POPSI PUSH-UP

Megemel – feszesít – formál!

A vákuumos popsiemelő/formáló kezelésünk két eljárást egyesít: egyrészről a vér- és nyirokáramlás fokozza a kollagén-szintézist, másrészről a nagy farizomra gyakorolt vákuum befolyásolja az izomtömeg alakulását (olyan, mintha valamilyen speciális hatású edzést végeznénk).

A “popsi push-up”-hoz az SPM Vacupress Digitalt-t használjuk. Az applikátor a vákuummasszázzsal könnyedén és hatásosan veszi kezelésbe a legnagyobb izmunkat, amely által 20-25 perc alatt, kényelmesen, erőfeszítések nélkül érhetjük el a kívánt változást: a popsi feszesebb és formásabb lesz, valamint csökken a cellulit!

 


 

iLIFE Esztétikai Központ | Szolnok, Pelikán szálló III. emelet

 

+36 20 953 0193
E-mail küldése