SPM komplex arckúra

SPM komplex arckúra

A kezeléssel speciális bőrfeszesítést végzünk, stimuláljuk az arcizmokat, ezáltal látványosan feszesítjük a kezelt felületet, külön hangsúlyt fektetve a szemkörnyék érzékeny területének ápolására.

Hatás:

  • csökkenti az arc, és a dekoltázs ráncait,
  • eltünteti a bőrhibákat,
  • simává, puhává, üdévé teszi a bőrfelületet,
  • tokacsökkentés, szem alatti könnyzacskó eltüntetése.

Kezelés:

  • mikrodermabrázió vagy arcradírozás
  • SPM – a köpölyözés és a masszázs kombinációja
  • arcpakolás a bőrtípusnak megfelelő krémmel

— Az arckúra részletei:  —

MIKRODERMABRÁZIÓ GYÉMÁNTFEJES KÉSZÜLÉKKEL

Kiváló bőrproblémák esetén is, pl. akne, aknés hegek, öregedési foltok, ráncok, nap által károsodott bőr. Hatékonyságát annak köszönheti, hogy a hámréteg eltávolítása elősegíti az alkalmazott anyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását a bőrben. Ezen eljárás rendkívüli előnye, hogy a szem környékén is alkalmazható, hatékony a pigment folt, öregségi folt halványításában és a bőrt ért fénykárosodás kezelésében is. Alkalmazását kúraszerűen, és egyéb kezelés kiegészítéseként is javasoljuk.

 


SPM: A KÖPÖLYÖZÉS ÉS MASSZÁZS CSODÁS KOMBINÁCIÓJA

A High Care® egyik legrégebbi kezeléseinek egyike. A vákuummasszázs semmi máshoz nem hasonlítható, kellemes érzés, továbbá rendkívül eredményes, hiszen egy időben végzünk nyirokmasszázst és feszesítjük az arcbőrt és a dekoltázst. Az üvegpisztolyok kellemes masszírozása révén látványosan javul a bőr keringése, ezáltal optimalizálódik a kollagén termelődés, feszesebbé, egészségesebbé válik a bőr. A szem alatti duzzanatok egyetlen hatásos kezelése, hiszen a szemkörnyék óvatos nyirokmasszázsával távolítjuk el a felgyülemlett nyirokfolyadékot. Kiváló eredményeket érünk el az aknés bőrnél, kombinálva a hagyományos tisztító kezeléssel, de hatásos a ráncok kezelésében nemcsak arcon, de dekoltázson is, és a toka csökkentésében is. Javasoljuk: általános bőrápolásra, aknéra, szárazsági és mimikai ráncokra, szem alatti könnyzacskók, toka kezelésére.


+36 70 423 3566
E-mail küldése