Megemel – feszesít – formál!

A vákuumos popsiemelő/formáló kezelésünk két eljárást egyesít: egyrészről a vér- és nyirokáramlás fokozza a kollagén-szintézist, másrészről a nagy farizomra gyakorolt vákuum befolyásolja az izomtömeg alakulását (olyan, mintha valamilyen speciális hatású edzést végeznénk).

Felmérések, közvélemény kutatások kimutatták, hogy a hölgyek a saját testükön leginkább a fenék és a bricsesz körüli területtel elégedetlenek. Az elégedetlenkedők közül többen vannak olyanok, akik elkerülve a műtétet, a természetes megoldásokat részesítik előnyben. Ezen belül is a kozmetika híveinek ajánljuk a vákuummasszázsos fenékformáló, fenékemelő kezelést, melynek alapja a nyomás és a negatív nyomás (vákuum) ritmikus ismétlődése.

A “popsi push-up”-hoz az SPM Vacupress Digitalt-t használjuk. Az applikátor a vákuummasszázzsal könnyedén és hatásosan veszi kezelésbe a legnagyobb izmunkat, amely által 20-25 perc alatt, kényelmesen, erőfeszítések nélkül érhetjük el a kívánt változást: a popsi feszesebb és formásabb lesz, valamint csökken a cellulit!

A fenék izmainak edzése speciális terület, de ezzel a módszerrel szinte ugyanaz a hatás érhető el, mint a testedzéssel. A különbség csak annyi, hogy nálunk nem kell érte megizzadni!


 

+36 20 953 0193
E-mail küldése