Narancsbőr – Differenciált Cellulit Terápia harc a cellulit ellen

A nők 85 %-a küzd narancsbőrrel! Már bebizonyosodott, hogy a narancsbőr nem csupán esztétikai probléma, hanem egészségügyi kockázatot is hordoz. Ha célzottan kezeljük – egy komplex programmal – természetesen szabadulhatunk meg a gödröcskéktől és egészségesebbek leszünk.

Hatás:

  • salaktalanítás
  • zsír anyagcsere aktivizálása
  • súlycsökkentésnarancsbőr
  • kötőszövet feszesítés,
  • vérkeringés javítása.

Ajánlott kezelés (minimum):

  • vacustyler –  14 kezelés
  • elektrolipolizis – 5 kezelés
  • SPM – 5 kezelés

A kezelések végleges számát és kombinációját a helyszíni, számítógépes anamnézis elvégzése után határozzuk meg.

 

VACUSTYLER – A világűr technológia vákuumcsövevacustyler_2

A cellulit elleni harc leghatékonyabb fegyvere, mely az egészséget szolgálja. A vákuum-hullám kezelés oxigénnel és tápanyagokal teli új, friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja. Eredményeként a bőr és zsírszövetek belülről tisztulnak ki. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és visszerek állapotának egyértelmű javulása, az ödémák megszűnése mind-mind az eredmény része!

ELEKTROLIPOLYZIS – a lerakódott zsír eltüntetése

Az elektrolipolizis során az áram impulzusok enzimeket aktiválnak, amelyek széthasítják a lerakódott triglicerideket, amelyet szakzsargonban zsírpárelektrolipolízis_3nácskáknak is hívunk.

Ezzel együtt az elektrolipolízis nem csak a salakanyagokat csökkenti, hanem a felső combon lerakódott zsír mennyiségét is.

A Bodystar zsírbontó kezelése három lépésből áll. Első lépés az elektrolipolízis, amely szétbombázza a zsírsejteket, második az izotón program, amely a zsírmentes izomzat stimulálását végzi, majd a polishape következik, amely a bőr kötőszövetét feszesíti vissza

Rudolf Weyergans ezt a módszert már évekkel ezelőtt nemzetközi szinten kifejlesztette, amellyel az orvosi tankönyvekbe is bekerült.

SPM – Szívópumpás vákuummasszázstest_spm_kezelés

Ősi, tradicionális gyógyító módszerként használták a köpölyözést, melyet még ma is alkalmaznak. A High Care® Cosmetics vákuumos testkezelése során az üvegpisztolyokban keletkező vákuum, a testen „végighaladva” nyirokmasszázst, depózsír kezelést végez ott, ahol a probléma van és feszesíti a kötőszövetet. A makacs, lassan csökkenő depózsírok kezelésében nélkülözhetetlen, legyen szó akár hasi zsírpárnákról, lovaglónadrágról, combokról, karokról vagy hátról, esetleg striáról. De különleges kezeléseink közé tartozik a hajas fejbőr masszírozása is, amellyel a hajhullás sok esetben orvosolható. Javasoljuk: nyirokmasszázsra, zsírpárnák csökkentésére, bőrfeszesítésre tokától-bokáig.

 

Bejelentkezés:
+36 20 953 0193
E-mail küldése