MEZOTERÁPIA

A tű nélküli mezoterápiás, elektroporációs kezelésünk során 100%-os tisztaságú szérumokat juttatunk a bőr mély rétegeibe (növényi őssejt, hyaluronsav, BOTOX, stb.), emellett rendkívül látványos bőrfeszesítést  végzünk a speciális áramkoktél alkalmazásának köszönhetően. Stimulálva az arcizmokat látványosan feszesítjük a kezelt területet, külön hangsúlyt fektetve a szemkörnyék érzékeny területére.

A kezelés első része

a mezo-drenázs, amikor a kollagén és elasztin fehérjék újratermelődésének fokozása történik, továbbá hatóanyagot juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe (akár a hatóanyag mennyiség 400-szorosát is képes bevinni a szaruréteg alsó részébe, a mélyebb rétegekbe pedig akár 1200-szorosát.

A kezelés második része

a mezo-lifting, amikor aktivizáljuk a vérkeringést, fokozzuk a kollagénszintézist. Kötőszövetet feszesít és nagymértékben csökkenti a ráncok mélységét. Gyengéd áramkoktéllal stimuláljuk a bőr szöveteit és izmait. Öntapadó elektródákat alkalmazva az ingeráram automatikusan hat a bőrre. A kezelés mobilizálja a szövetfolyadékokat és rugalmasabbá teszi az érfalakat. Fokozza a vérkeringést és az anyagcserét, ezzel serkentve a bőr feszességéért felelős kollagén termelést a sejtekben. Felélénkülnek az anyagcsere folyamatok, a tónustalan izmok újra feszesen tartják a bőrt, és csökken a ráncok mélysége.