Mellfeszesítés lélegzet elállító dekoltázsmellfeszesítés1

Sokan tapasztalták már a szülés, szoptatás utáni megereszkedett mellek zavaró hatását, ami biológiailag teljesen normális jelenség, és a kötőszövet rugalmasságának elvesztésével magyarázható. Egy fogyókúra során mindig onnan történik a csökkenés, ahonnan legkevésbé szeretnénk, így van ez a mellek teltségével is.

Ez az egyedülálló szolgáltatás operáció nélkül végezhető el. A mellaplikátor amely vákuumos ritmikus intervallumokban hat a szövetekre, stimulálja a vérkeringést, nyirokkeringést, a kötőszöveti sejtekben fokozza az anyagcserét ezáltal rugalmassá vállnak a mellszövetek.

mellfeszesítésHatás:

  • mellemelés, mellfeszesítés
  • vákuumos nyirokmasszázs

Ajánlott kezelés (minimum):

  • SPM Digi Mell –   5 kezelés

A kezelések végleges számát a helyszíni, számítógépes anamnézis elvégzése után határozzuk meg.


 

SPM Digi Mell

Az operáció nélküli, lélegzetelállító eredménnyel járó mellfeszesítő kezelés 30 percig tart.mellfeszesítés

A futurisztikus látványú mell-applikátor kényelmes, valamennyi mellméret kezelése lehetséges. Az SPM készülékkel összeköti egy cső, mellyel a készülék hatását a mellekre fejti ki. A kezelés során a vákuum és a nyomás ritmikusan váltakozik, s mindez szabályozható erősséggel és ritmusban. E váltakozó hatású ritmikus nyomás pozitív hatást gyakorol a vér- és nyirokerekre, szövetekre, ami ösztönzőleg hat a bőr és kötőszövet teljes anyagcseréjére. Intenzív masszázs jön létre a vákuum hatására anélkül, hogy nyomást gyakorolnánk a bőrre, s így hihetetlenül kellemes érzetet kelt. A kezelés során a vákuum által oxigénben és tápanyagokban gazdagabb vér áramlik a mellekbe.

A pótlólagos pozitív nyomás pedig gondoskodik az elhasznált vér, nyirok és salakanyagok elszállításáról. Ilyen módon a szövetek közötti folyadék a mellben belülről kifelé tisztul meg, ennek az eredménye pedig az, hogy a pH-érték emelkedik; az enzimek (kollagenáz) ismét aktiválódnak és új kollagént állítanak elő.

Bejelentkezés:
+36 20 953 0193
E-mail küldése