Lúgosítás (dermionológia) High-Care Szolnok módra

A lúgosítás (dermionológia) High-Care Szolnok a fogyás elősegítésére, a savasodás megszüntetésére alkalmazott  legújabb innovatív  módszere, az ezt támogató oxigénterápiás készüléke pedig a Dermio-Care. Az új báziskúra megóvja egészségünket, feszesíti a bőrt és csökkenti a cellulitot – mindezt a szervezet káros többlet savmennyiségének semlegesítésével.lúgosítás (dermionológia) High-Care Szolnok

A sav-bázis egyensúly a test anyagcsere folyamatában nagy szerepet játszik. A petyhüdt bőr és az elsalakosodott szövetek (narancsbőr) egy jelzés arra vonatkozóan, hogy ez az egyensúly felborult, és a szervezet elsavasodott. A dermionológia (amely tulajdonképpen nem más, mint a bőr ellátása, kezelése ionizált oxigénnel) segít a méregtelenítésben és a savak, bázisok egyensúlyba állításában.

A dermionológia azt jelenti, hogy az oxigén ionokat a bőrön keresztül juttatjuk be a szervezetbe, így a savak és a méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek. Az egész szervezet belülről kifelé válik egyre egészségesebbé, a negatív töltésű oxigén ionoknak köszönhetően. A szabadalomként is bejelentett dermionológia ISO-13485 alatt orvosi termékként igazolt, amely a magas minőség és hatékonyság bizonyítéka.

Mi mindenre ajánljuk az oxigénkezelést?

Az oxigénkezelés, a dermionológia jótékony hatással van az anyagcsere-betegségekre, a reumára, a csontritkulásra és a köszvényre is. Allergiásoknak is nagy megkönnyebbülést jelent a sok oxigén ion, a tiszta levegő. A légúti allergiás tünetek a kezelés idejére megszűnnek, az oxigén ionok hosszú távú használatával pedig folyamatosan enyhülnek.

Oxigénion kezelésünk hatékonyan kezeli a visszereket, seprűvénákat, segít elkerülni a trombózist, a csontritkulást és az ödémásodást is.

Az oxigénes kezelés pozitív mellékhatása a kollagén képződés, ami a feszes kötőszövetekhez szükséges. Ezzel javul a bőr izompumpa funkciója, amitől a bőr sima és bársonyos lesz.

A negatív töltésű oxigén ionokkal semlegesített savak, toxinok és szabad gyökök a vér- és nyirokrendszeren keresztül, a veséken át kiválasztódnak és távoznak a szervezetből. Narancsbőr kezelő kúráink részeként különlegesen hatékony, ha testtekercseléssel kombináljuk.

Az oxigénes kezelés menete

Egy oxigénionos (dermionológiai) kezelés 30 percet vesz igénybe, ez alatt a vendég fekszik. Le kell vetkőzni fehérneműre. A kezelés előtt speciális zselét visznek fel, amely nagyon pozitívan befolyásolja a bőrön keresztül történő ionizálást. Az alsó testet csípőig egy dermiozsákba bújtatják. Ez egy speciális bevonatú fóliából áll, amely nem engedi, hogy a negatív töltésű ionok elveszítsék töltésüket. A zsák egy csövön keresztül áll össlúgosítás (dermionológia) High-Carezeköttetésben a készülékkel, amely rövid idő alatt felfújja azt és köbcentiméterenként 5 millió negatív oxigénionnal megtölti (a normál érték hozzávetőlegesen 2000 anion/cm3).

A cél a többletsavakat elektromos feszültség alatt negatív töltésű oxigén ionokkal semlegesíteni, és kiválasztani.

Oxigénkezelés – kúraszerűen

A dermionológia egy új építőköve sokat hirdetett narancsbőr kezelő módszertanunknak, az egész testes Differenciált Cellulit Terápiának (DCT), amely a kötőszövetek feszesítésére, a savbázis egyensúly helyreállítására, a narancsbőr elleni küzdelemre szolgál.

Testkezelő kúráink során az oxigénionos kezelést egyéb eljárásokkal kombinálva alkalmazzuk.

A lúgosítás a fogyás szolgálatában: https://esztetikaszolnok.hu/a-lugositas-dermionologia-fogyas/

 

Bejelentkezés:
+36 20 953 0193
E-mail küldése