DERMAROLLER kúra

  • bőrhibák eltüntetése
  • ránctalanítás
  • bőrregeneráció, bőrfiatalítás

Kezelés:

  • Mikrodermabrázió
  • Dermaroller

Javasolt az UV szegény ősztől–tavaszig tartó időszakban végezni.

1. lépés: MIKRODERMABRÁZIÓ gyémántfejes készülékkel

A mikrodermabrázió a bőr felső hámrétegét távolítja el, amely számos kozmetikai bőrproblémára nyújt megoldást. Fokozza a vér-és nyirokkeringést egy élettel telibb, feszesebb bőrt eredményezve. Felgyorsul a kollagénben gazdag sejtek képződése, az elhalt hámsejtek eltüntetésével frissebb, simább felületű, egységesebb bőrképet kapunk.

A mikrodermabrázió hatására megnő a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége, ezáltal  a speciális, bőrtípusnak megfelelően választott krémjeink látványosabb eredményt képesek produkálni, hiszen a hámrétegen áthatolva eljutnak a mélyebb rétegekbe. Alkalmas: pigment folt, öregségi folt halványításában és a bőrt ért fénykárosodás kezelésére is. 

2. lépés: KOLLAGÉN INDUKCIÓ - dermaroller

A dermaroller használata során egy apró, de sűrű tű felületű hengert görgetünk végig az arcon, s ezzel mikro-sérüléseket okozva beindul a bőr természetes regenerációs folyamata. Ezek az egészen apró sérülések gyakorlatilag egy órán belül záródnak, és elkezdődik minden egyes szúráspontnál egy-egy sebgyógyulási folyamat, mely kollagén és elasztin képződést, illetve a bőr regenerációját eredményezi.

Az apró ráncok látványos csökkennek, a tág pórusú bőrfelszín elsimul, az apróbb bőrhibák eltűnnek és a bőr fiatalosabb megjelenésűvé válik.