Oxigénterápiás készülék

 • Allergia,
 • asztma,
 • fáradékonyság,
 • migrén,
 • bronchitis szindróma esetén,
 • valamint a jobb szellemi és fizikai teljesítményért:

Oxigénion-készülék!

Egy nagyon kedves, 61 éves férfi vendégünk B. Szabó László úgy került hozzánk, hogy fáradékonysága és migrénjei okán elment egy úgynevezett élő-vércsepp vizsgálatra, ahol fény derült arra, hogy súlyos oxigén hiánya van. Alacsony hemoglobin szintje, véralkotók arányának rendellenessége volt kimutatható a vérmintából.

Sajnos a klinikán nem tudtak neki gyógymódot ajánlani erre a problémára, ő maga járt utána az interneten keresztül, és jutott el hozzánk. Először elkezdett járni az oxigénterápiás kezelésünkre, majd megvásárolta magának otthonra a Demio-Care készüléket. Azóta eltelt egy év, napi 2-3 órát használta, és visszament egy kontroll vérvizsgálatra. A vizsgálatot végző szakemberek örömmel, meglepődve álltak a vérkép előtt, ahogy mi is.

Véreredménye 100%-os javulást mutatott, vérösszetétele normalizálódott. 15 kilót fogyott, megszűnt a fáradékonysága, migrénjei, nincsenek érrendszeri problémái, tökéletes egészségnek örvend. Ő a mi két lábon járó referenciánk. Eddig is láttuk a dermionológia hatékonyságát, de így, hogy a kész vizsgálati eredmények is minket igazolnak, sokkal hitelesebben tudjuk vendégeinket meggyőzni az eljárás sokrétű és jótékony hatásáról.

Az oxigén ionok egészségmegőrző szerepe egyedülálló a családok számára. Legyen az sokat tanuló diák, felnőtt, aki el szeretné kerülni a fertőző betegségeket, nagyszülő, aki vitalitást merít belőle, vagy ágyhoz kötött beteg, aki gyorsabban szeretne meggyógyulni.

Ismert az a tény, hogy minél idősebb valaki, annál érzékenyebben reagál az oxigén ionok hiányára, annál kevésbé képes kompenzálni ezt a hiányt. Ezzel kapcsolatban elvégeztek egy ma már klasszikussá vált kísérletet: egy zárt szobába elektromosan semleges, tiszta levegőt vezettek be. A szobában tartózkodók közül leghamarabb a legidősebb ember ment ki, kb. 2 óra elteltével, a legtovább a 20 éves hölgy bírta. Ezzel is bizonyították, hogy hiába van jelen a levegő, ha nincs meg benne az oxigén negatív töltöttsége ionok formájában, akkor a szervezetünk nem tud vele tökéletesen működni. A negatív oxigénionok belélegzésével a szervezetünk megkapja azt, ami hiányzik neki: azt az energiát, mely a szervezet tökéletesebb működéséhez szükséges.

Az ionizációs folyamat révén a levegő orvosi tisztaságú lesz, mentesül a kórokozóktól, a beépített szűrő pedig kiszűri a mechanikai szennyeződéseket. Ezen kettős hatás már önmagában is hatalmas egészségmegőrző lehetőségeket rejt magában, nem beszélve a negatív ionok jótékony hatásairól.
Közismert, hogy a zárt terek levegője nem tartalmazza azt a szükséges ionmennyiséget, mely az egészség fenntartásához szükséges, pedig napjaink döntő hányadát ilyen zárt terekben töltjük.

Az Iono Home® készülékkel pontosan ezt a levegőből hiányzó energiát pótoljuk, ezáltal hozzájuttatva egész szervezetünket az élettani folyamatok tökéletesebb működéséhez.

Mivel az összes sejtünk részesül ebben az energia többletben, így azok összehangolt működése is hatékonyabb lesz. Ezért van az, hogy gyakran olyan pozitív hatásokat is tapasztalunk az Iono Home® használata során, melyre nem is számítottunk.

Első pozitív élményként tapasztaljuk, hogy hosszabban, mélyebben alszunk, ezáltal kipihentebben ébredünk, jobban kezeljük a stresszes helyzeteket, pozitív gondolataink előtérbe kerülnek.

Egészségre gyakorolt, bizonyított hatások:

 • magas vérnyomás
 • vasomotor rhinitis (orrnyálkahártya duzzadás, orrfolyás)
 • szénanátha
 • asztma
 • bronchitis szindróma
 • tüdőtágulás
 • migrén
 • ekcéma
 • szájnyálkahártya gyulladás

Rendeld meg, hogy az egészség az otthonodba költözhessen! 
+36 20 953 0193
E-mail küldése