HYALURONSAVAS KÚRA

A hyaluronsav a kötőszövet egyik alkotó eleme, amelyet a szervezet 20. életév után már nem termel kielégítő mennyiségben. A hyaluronsav megköti a nedvességet a bőrben, ezzel védi azt a kiszáradástól, és szabályozza a bőr vízháztartását.

 

  Hatás:

 

 • csökkennek a bőr „szárazsági” ráncai
 • a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik
 • bőrregeneráció, bőrfiatalítás

 

Kezelés: 

 

 • tisztítás
 • mikrodermabrázió
 • mezoterápia vagy ultrahang (100% tisztaságú hyaluronsav juttatása a bőr mély rétegeibe)
 • arcmasszázs

ARCTISZTÍTÁS

A nanotechnológiával készült egyedi tisztító és peelingező korong alaposan tisztítja az arcbőrt, és a benne lévő “csiszoló-gyöngyöknek” köszönhetően hatásos módon távolítja el az elhalt hámréteget. Az aloe-vera pedig biztosítja a frissességet és hidratáltságot. A korong anyaga kétkomponensű, pamut és mikroszálak gondoskodnak a hatékony és mély pórustisztításról.

MIKRODERMABRÁZIÓ gyémántfejes készülékkel

A mikrodermabrázió a bőr felső hámrétegét távolítja el, amely számos kozmetikai bőrproblémára nyújt megoldást. Fokozza a vér-és nyirokkeringést egy élettel telibb, feszesebb bőrt eredményezve. Felgyorsul a kollagénben gazdag sejtek képződése, az elhalt hámsejtek eltüntetésével frissebb, simább felületű, egységesebb bőrképet kapunk. 

 A mikrodermabrázió hatására megnő a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége, ezáltal  a speciális, bőrtípusnak megfelelően választott krémjeink látványosabb eredményt képesek produkálni, hiszen a hámrétegen áthatolva eljutnak a mélyebb rétegekbe.

MEZO CARE®: MEZOTERÁPIA – MYOLIFTIng

 A tű nélküli mezoterápiás, elektroporációs  kezelésünk során egyrészt 100 %-os tisztaságú szérumokat juttatunk a bőr mély rétegeibe (növényi őssejt, hyaluronsav, aminosavak, ránctalanító koktél, stb.), másrészt egy rendkívül látványos bőrfeszesítést végzünk; stimuláljuk az arcizmokat, látványosan feszesítve a kezelt területet, külön hangsúlyt fektetve a szemkörnyék érzékeny területének ápolására. Alkalmas a bőr megújítására, a mimikai ráncok, vonalak finomítására, arc és nyak feszesítésére, az öregedési folyamatok lassítására, akne sebhelyek kezelésére, petyhüdt bőr feszesítésére.

ULTRAHANG

Az ultrahang a másodpercenként 1 millió feletti rezgésszámú frekvenciával a hatóanyagokat a bőr mélyebb szöveteibe képes bejuttatni, rendkívül megnövelve az alkalmazott kozmetikum hatásfokát.

 • Csökkenti a ráncokat,
 • serkentően hat a kollagén-anyagcserére,
 • a kötőszöveti rostokra kifejtett pozitív hatásának köszönhetően a bőr feszesebb és rugalmas lesz,
 • mérsékli a mitesszerek utáni foltokat,
 • csökkenti a szem alatti duzzanatokat és a sötét karikákat,

ARCMASSZÁZS

 Az arcmasszázs jelentőségét sokan lebecsülik. Nem csak kényeztetésre szolgál, hanem rengeteg hasznos hatása is van. A kozmetikai masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése. Ezeken kívül felpezsdíti a vért, stimulálja a nyirokedény-rendszert. A masszázs hatása a bőrre: elősegíti az elhalt hámsejtek leválását, lassítja az öregedést, meggyorsítja a hatóanyagok felszívódását, elősegíti a bőr hidratációját, amelytől sima és bársonyos lesz. A masszázs csökkenti az idegrendszer feszültségét, nyugtató hatású, így egy stresszes időszak után ellazulást, felfrissülést nyújt.