2006 óta végzünk testkezeléseket.

Miért eredményesek kezeléseink?

Valamennyi testkezelésünk orvosilag megalapozott, klinikailag tesztelt és bizonyítottan hatásos (evidence based). Nem tüneti kezeléseket végzünk, hanem megszüntetjük a kiváltó okokat.High-Care Szolnok

A testkezelésekin alapvető eleme, hogy a káros anyagokat a nyirokrendszeren és a kiválasztó rendszeren keresztül kijuttatjuk a szervezetből. Ez történik a fogyás és a narancsbőr kúrák során, amikor egyik kezeléssel összetöri a zsírszöveteket, az azt követővel pedig a nyirokrendszeren keresztül kiválasztódik. Hasonlóan működik a méregtelenítés is. Az elsavasodott szervezetet oxigén ionokkal lúgosítjuk.

Számítógépes anamnézis program

Minden új vendégünknél először a számítógépes anamnézis programunkkal kidolgozzuk a legmegfelelőbb kezelési tervet, megmérjük és lejegyezzük adatait, hogy a kezelés végén kontrollálni tudjuk az eredményt. A számítógépes anamnézis-program kialakítása olyan, hogy bármely kezelési kontra indikációt kiszűr és jelez.

Kezelés menete

A kezelések során munkatársaink különböző elven működő (vákuum, ultrahang, elektromos, ionizáló, elektroporációs, stb.) gépeket használnak, amelyet kiegészítenek a manuális műveletek.

A kezelési tervben lévő kezeléseket úgy szervezzük, hogy egy alkalommal minél többet tudjunk elvégezni. Kombináljuk az arc és testkezeléseket. Ha tehát egy 20-30 perces testkezelés közben fekszel egyik  gépünkben, addig bizonyos arckezeléseket el tudunk végezni rajtad.

Minden kezelést dokumentálunk, időközönként mérünk, és figyeljük az előrehaladást.Hig-Care Szolnok

Életmód tanácsadás

Az esztétikai hibák nagy többsége életmód problémákra vezethető vissza. Azért, hogy kúráink hatása hosszú távú legyen, bizonyos dolgokat jó lenne megváltoztatni az életmódodon. Munkatársaink kezelés közben ezekre a dolgokra felhívják a figyelmedet.

Otthoni ápolás

A kúra során elért eredmények tartóssága, valamint egészséged érdekében fontos az otthoni ápolás. Kiváló minőségű, magas hatóanyag tartalmú és parabén mentes készítményeinket javasoljuk otthoni ápolásra.

Bejelentkezés:


+36-20-9530-193
E-mail küldése