ULTRAHANG: aktív hatóanyagbevitel

Az ultrahang a másodpercenként 1 millió feletti rezgésszámú frekvenciával a hatóanyagokat a bőr mélyebb szöveteibe képes bejuttatni, rendkívül megnövelve az alkalmazott kozmetikum hatásfokát.

  • Csökkenti a ráncokat,
  • serkentően hat a kollagén-anyagcserére,
  • a kötőszöveti rostokra kifejtett pozitív hatásának köszönhetően a bőr feszesebb és rugalmas lesz,
  • mérsékli a mitesszerek utáni foltokat,
  • csökkenti a szem alatti duzzanatokat és a sötét karikákat,
  • hatására javul a vér- és nyirokkeringés,
  • jól kezelhető vele az aknés bőr.

OXIGÉNION-BÚRA: sejtfiatalítás

A speciális búra alatt több millió szorosára ionizált oxigént lélegezhet be. Megerősíti a sejtek közötti állományt, megfiatalítja a sejteket, feszesebb lesz tőle a kötőszövet. Az egész szervezetre kifejti anti-aging hatását!

A negatívan ionizált oxigén ionok elnyelődve a bőrben regenerálják sejtjeinket, fokozzák a vérkeringést, élettelivé varázsolják az arcot és a dekoltázst. A kezeléssel speciális bőrproblémák is orvosolhatóak (akne, rozácea, gyulladásos bőrállapotok).

SPM VÁKUUMCSODA:
a szem alatti duzzanatok és a toka ellensége

Eltünteti a szem alatti duzzanatokat, a szárazsági és mimikai ráncok veszítenek mélységükből. Fokozza a bőr kollagén termelését. A tokakezelés specialistája.

 

A vákuummasszázs kellemes és eredményes: egy időben végzünk nyirokmasszázst és feszesítjük az arcbőrt és a dekoltázst. Javul a bőr vérkeringése, optimalizálódik a kollagéntermelődés, a bőr feszesebbé, egészségesebbé válik. A szem alatti duzzanatok ellen hatásos, hiszen a szemkörnyék óvatos nyirokmasszázsával eltávolítjuk a felgyülemlett nyirokfolyadékot. Hatásos a ráncok kezelésében az arcon és a dekoltázson, illetve a toka csökkentésében egyaránt.

MEZOTERÁPIA: látványos bőrfeszesítés

Olyan ránctalanító eljárás, mely elősegíti a kollagén és elasztin képződését, tonizálja, mély rétegben hidratálja és feszesíti a bőrt.

1. lépés: Mezo-lifting: a kollagén szintézis növekedni kezd, a bőr megemelkedik,  visszaáll a bőr rugalmassága.

 2. lépés: Mezo-drenázs: akár 1200-szoros hatékonysággal képes bejuttatni a bőr legmélyebb rétegeibe a koncentrátumokat (pl. őssejt, BOTOX, hyaluronsav).

DERMAROLLER: beindítja a bőr regeneráló mechanizmusát

A bőrfiatalító eljárások egyike. A kezelés alapja az, hogy a bőrfelszínen apró tűszúrásokat ejtünk egy rendkívül finom, éles hegyű tüskékkel borított hengerrel. A bőrt érő finom kis sebzések hatására beindul a bőr saját regeneráló mechanizmusa. Ennek a természetes folyamatnak a során a kollagén rostok termelődése közel 400%-kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi.

MIKRODERMABRÁZIÓ gyémántfejes készülékkel: halványítja a bőrhibákat

A kozmetikai hámlasztó eljárások közül a leghatékonyabb, lecsiszolva a bőr felső hámrétegét hosszú időre eltünteti a bőrhibákat, a ráncokat, és felgyorsítja a bőrregenerációt. Hatékonyságát annak köszönheti, hogy a hámréteg eltávolítása elősegíti az alkalmazott anyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását a bőrben. A szem környékén is alkalmazható.

 

BIOLIFTING: komplex hatás

50 perces kombinált kezelés, amely ötvözi a mezoterápia bőrfeszesítő tulajdonságát az oxigénion-búra sejtfiatalító hatásával. Fokozódik a sejtosztódás, a bőr visszanyeri tömörségét, nedvességtartalmát. Erős regeneráló hatás. Megemeli az arcot, feszesíti a szöveteket. A High-Care egyedülálló medical kozmetikai eljárása során tiszta ionizált oxigént juttatunk a bőrbe. Az arcra, a dekoltázsra és az egész szervezetre anti-aging hatást gyakorol.

ARCMASSZÁZS

Az arcmasszázs jelentőségét sokan lebecsülik. Nem csak kényeztetésre szolgál, hanem rengeteg hasznos hatása is van. A kozmetikai masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése. Ezeken kívül felpezsdíti a vért, stimulálja a nyirokedény-rendszert. A masszázs hatása a bőrre: elősegíti az elhalt hámsejtek leválását, lassítja az öregedést, meggyorsítja a hatóanyagok felszívódását, elősegíti a bőr hidratációját, amelytől sima és bársonyos lesz. A masszázs csökkenti az idegrendszer feszültségét, nyugtató hatású, így egy stresszes időszak után ellazulást, felfrissülést nyújt.