FIRST LADY kezelés ŐSSEJT szérummal

 Az exkluzív növényi őssejt készítményeket először Barack Obama felesége kezdte el használni

Miért éppen őssejtek?

A növényi őssejt a bőr fiatalságának forrása.

 Egy igen ritka svájci almafajta, a Malus Domestica növényi őssejt-kivonatát alkalmazva látványos eredményeket érünk el. Az alma őssejtjei hasonlóak az emberi őssejtek genetikai felépítéséhez. Tudományos kutatások szerint ezek a speciális növényi sejtek rendkívüli képességeik révén előmozdítják a bőr őssejtjeinek a vitalitását és tartósságát. Biztosítják a gyengén működő bőrsejtek regenerálódását és ellenálló képességét. A sejtek újraaktiválásával segítséget nyújtanak a bőr feszességének visszaállításához. A növényi őssejt csökkenti a fibroblasztok öregedésének jeleit, javítja az erek állapotát, megakadályozza a bőr sorvadását.

A kezelés hatása:

 • extra módon táplálja a bőrt,
 • csökkenti a ráncokat,
 • szemmel láthatóan fiatalít.

Lépései:

 • mikrodermabráziós arccsiszolás,
 • növényi őssejt szérum bejuttatása ultrahanggal,
 • oxigénion búra.

 

A mikrodermabráziós bőrcsiszolás teljesen előkészíti az arcot és a dekoltázst a legértékesebb hatóanyagok egyikének, a növényi őssejt szérumnak a bőrbe juttatására. Az ultrahang segítségével a szérum a bőr legmélyebb rétegeibe eljut, egyedülálló módon regenerálva az arcot és a dekoltázst. A hatást tovább fokozza az oxigénionok bőr- és szervezetfiatalító tulajdonsága.

1. lépés: Mikrodermabrázió

GYÉMÁNTFEJES KÉSZÜLÉKKEL

A kozmetikai hámlasztó eljárások közül a leghatékonyabb speciális bőrcsiszoló eljárás, amely a szó szoros értelemben „lecsiszolja a bőr felső hámrétegét”, hosszú időre eltüntetve a bőrhibákat és a ráncokat, felgyorsítva a bőrregenerációt. Kiváló bőrproblémák esetén is, pl. akne, aknés hegek, öregedési foltok, ráncok, nap által károsodott bőr. Hatékonyságát annak köszönheti, hogy a hámréteg eltávolítása elősegíti az alkalmazott anyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását a bőrben. Fokozza a vér- és nyirokkeringést a bőrben, felgyorsul a kollagénben gazdag sejtek képződése, az elhalt hámsejtek eltüntetésével a megújult sejtecskék hatására a bőr megújul.

2. lépés: Ultrahang kezelés

Az ultrahang a másodpercenként 1 millió feletti rezgésszámú frekvenciával a hatóanyagokat a bőr mélyebb szöveteibe képes bejuttatni, rendkívül megnövelve az alkalmazott kozmetikum hatásfokát.

 • Csökkenti a ráncokat,
 • serkentően hat a kollagén-anyagcserére,
 • a kötőszöveti rostokra kifejtett pozitív hatásának köszönhetően a bőr feszesebb és rugalmas lesz,
 • mérsékli a mitesszerek utáni foltokat,
 • csökkenti a szem alatti duzzanatokat és a sötét karikákat.

3. lépés: Dermio-Top Head

Oxigénion-búra: Madonna is ezzel fiatalodik

Az Oxigénion-terápia speciális búrája alatt tiszta, baktériumoktól és vírusoktól mentes, több milliószorosára ionizált levegőt lélegeznek be vendégeink. A negatívan ionizált oxigén ionok elnyelődve a bőrben regenerálják, megfiatalítják a sejteket, fokozzák a vérkeringést, élettelivé varázsolják az arcot és a dekoltázst.

Hatására fokozódik a sejtosztódás, és a bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét.  Javul a koncentrációs képesség, javul a közérzet, tartós használata során fokozódik a fizikai teljesítőképesség,  jótékony hatással van az arc- és homloküreg gyulladásra, álmatlanságra, migrénre, szénanáthára, továbbá stresszoldó hatású; az egész szervezetre kifejti anti-aging hatását.