Jó hírünk van, ha szeretnél pár kiló mínuszt és feszesebb bőrt!

Február 12-ig, aki hétfői napon 10 és 11 óra között jelentkezik be, extra kedvezménnyel jut hozzá az eddig bizonyítottan legeredményesebb zsírbontó és bőrfeszesítő kezeléskombinációhoz!

A 14 kezelés extra kedvezménnyel 42.000 Ft (eredeti ára: 72.000)!

3 különböző gépet ötvöztünk a látványos eredményért:

1. Vacustyler: eredményeként a bőr és zsírszövetek belülről tisztulnak ki. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és visszerek állapotának egyértelmű javulása, az ödémák megszűnése mind-mind az eredmény része! Ezt a kezelést ajánlhatjuk cellulitra, lokális depózsírokra, petyhüdt bőrre, fáradt és dagadt lábakra, visszérre vagy pókhálóerekre.

 

2. SPM : a köpölyözés és masszázs csodás kombinációja. Széttördeli a zsírsejteket, javítja a bőr vérkeringését, anyagcseréjét, ezáltal a salakanyagok eltávoznak. A szövetek több oxigénhez, tápanyaghoz jutnak, felpezsdül a kollagén-szintézis, megerősödik a kötőszövet, és visszanyeri rugalmasságát. A makacs, lassan csökkenő depózsírok kezelésében nélkülözhetetlen, legyen szó akár hasi zsírpárnákról, lovaglónadrágról, combokról, karokról vagy hátról, esetleg striáról. Minden esetben azonnal látható eredményt hoz! Javasoljuk: nyirokmasszázsra, zsírpárnák csökkentésére, bőrfeszesítésre tokától-bokáig.

 

3. BODYSTAR – elektrolipolízis a lerakódott depózsírok, zsírpárnák kezelése

Az áramimpulzusok által indikált elektrolipolízist tartják a legeredményesebb kozmetikai zsírbontó kezelésnek. Egy speciális elektróda segítségével meggyorsítjuk a zsírsejtek lebontását. Kiváló kezelési lehetőség hason és combokon. Kúrában alkalmazva a legeredményesebb. A kezelés száma a probléma mértékétől függ. Speciális programja az elektrolipolízis. Ennek során célzott hatást gyakorlunk a depózsírokra a zsírbontó enzimek, azaz lipázok aktiválása által. Az elektrolipolízis az egyik legnépszerűbb kezelési formája a lokális depózsír csökkentésnek.

Ha kérdésed van, dermaesztétikai szakértőnk a segítségedre lesz:

Polgár Erika +36 20 953 0193