Teljes arctisztítás, arcregenerálás a bőr életkorának és állapotának megfelelő luxus kozmetikumokkal.

Hatás:

  • bőrtisztítás
  • bőr táplálása, hidratálása

Kezelés:

  • mikrodermabrázió vagy arcradírozás
  • revival mélytisztító pakolás
  • szükséges szérum ultrahangos bevitele
  • arcpakolás, oxigénion-búra

 

MIKRODERMABRÁZIÓ GYÉMÁNTFEJES KÉSZÜLÉKKEL

Kiváló bőrproblémák esetén is, pl. akne, aknés hegek, öregedési foltok, ráncok, nap által károsodott bőr. Hatékonyságát annak köszönheti, hogy a hámréteg eltávolítása elősegíti az alkalmazott anyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását a bőrben. Ezen eljárás rendkívüli előnye, hogy a szem környékén is alkalmazható, hatékony a pigmentfolt, öregségi folt halványításában és a bőrt ért fénykárosodás kezelésében is. Alkalmazását kúraszerűen, és egyéb kezelés kiegészítéseként is javasoljuk.


REVIVAL MÉLYTISZTÍTÓ PAKOLÁS

Összetétel: lecithin (nedvességmegőrző és kisimító), növényi viasz, deproteinizált élesztő (fehérjementes), vitaminok. Tulajdonságok: a deproteinizált élesztő által a Revival az általa tartalmazott vitaminokkal, lipoidokkal és poliszacharidokkal a bőrt intenzíven tisztítja. A faggyúval és zsírral eltömődött pórusokat tisztítja, ezáltal a bőrkép ismét egyenletes és friss lesz.


ULTRAHANG – problémamegoldás szérumokkal

A High-Care® készítményei olyan különleges szérumok, ampullák, koncentrátumok, melyek speciális bőrproblémákra lettek kifejlesztve. Ezeknek a hatóanyagoknak a célzott bőrbejuttatását segíti az ultrahang. Ezt a kezelést a kívánt eredmény elérése érdekben szinte mindenhová beépítjük. A Sebo-Fluid ampullánkat minden egyes tisztító kezelésnél használjuk, hogy szabályozzuk a faggyúmirigy működést. A Formula-Pure ampullánk is egyedülálló bőrfiatalító hatással rendelkezik. Egy kezelésen belül is komplex módon kombináljuk a különféle vitaminok hatásos bőrbejuttatását az ultrahanggal. Javasoljuk: a megfelelő szérumot használva, zsíros, száraz vagy károsodott bőrre, ráncokra, aknéra, hidratálásra, – alkalomszerű kezelésként és kúrában is.


 

DERMIO CARE®: O2 – ENERGIAKEZELÉS!

A speciális búra alatt vendégeink tiszta, baktériumoktól, vírusoktól mentes (több milliószorosára ionizált), értékes levegőt (oxigént) lélegeznek be. A negatívan ionizált oxigén ionok elnyelődve a bőrben regenerálják, megfiatalítják sejtjeinket, fokozzák a vérkeringést, élettelivé varázsolják az arcot és a dekoltázst. A kezeléssel speciális bőrproblémák is orvosolhatók, mint pl. az akne, rozácea, stresszes, gyulladásos bőrállapotok, stb. A bőrfiatalító kúrákban önállóan is alkalmazzuk, de kiváló kiegészítője a növényi őssejtes kezelésünknek, vagy valamennyi exkluzív arcápolásnak, kúrának.