Elektrolipolízis a narancsbőr ellen

Elektroipolízis – kúraszerűen

Az elektrolipolízis a narancsbőr ellen kezelést kúraszerűen, más testkezelő módszerekkel kombinálva, egyénre szabott kezelési terv részeként alkalmazzuk, melyet a számítógépes állapotfelmérés során állítunk össze.

A Bodystar készülékről

A Bodystar egy igazi mindentudó készülék. Mindegy, hogy cellulitról, helyi zsírpárnákról, alakformálásról vagy lazító elektromasszázsról van szó:  alkalmazási lehetősége nagyon sokrétű. A zsírpárna és lovaglónadrág kezelések legkedveltebb készüléke, valóságos testkozmetikai svájcibicska. Három működési módja: lipolízis, isotone, bodyshape.

Lipolízis – A finom áram segít

elektrolipolízis_3Az elektromos áram jó hatása a zsírbontásra már hosszú idő óta ismert, ez a lipolízis. Minden egészséges sejtnek van egy normál feszültsége, mert belülről és kívülről különböző ionkoncentráció övezi.

Az áram hatására ioncsere megy végbe a sejt belseje és a sejt közötti tér közt. A sejtfeszültség megváltozik, a sejtmembrán rövid ideig átjárható lesz. Emiatt fokozott sejtanyagcsere jön létre.

Anyagcsere közben fokozottan képződik a lipáz anyagcsere-enzim, ami megnöveli a sejtekben a zsíranyagcserét, ezáltal elősegíti a fogyást. Egyidejűleg megkezdődik a terület intenzív vérellátása, ami gondoskodik az anyagcsere-végtermékek gyors elszállításáról, elősegítve a testsúlycsökkentés folyamatosságát.

 

 

Isotone – Egyre feszesebb

elektrolipolizis_izomstimulacioA Bodystar kezelések egyik nélkülözhetetlen eleme a lipolízis mellett az isotone program, amely egyedülálló módon feszesíti a kötőszövetet – az úgynevezett kozmetikai problémás zónák attraktív kezelése.

A speciális program eredménye a bőr alatti izomrészek ritmikus összehúzódása, amely semmilyen aktív sporttevékenységgel sem helyettesíthető. A speciális öntapadó elektródákat egyszerűen felhelyezzük az adott területre, s egy 30 perces kezelés során kellemesen pihenhet, lazíthat, mivel a mikroprocesszorok által vezérelt folyamat szabályozza önmagát.

 

 

 

 

Polyshape – passzív testgyakorlat

elektrolipolízis_polishapeA program alapját a különböző áramkoktélok hatására létrejött passzív izommozgás képezi: a Bodystar mozgatja meg az izmokat. Nehezére esik a mozgás? A High Care által kifejlesztett eljárás során csak kényelmesen feküdnie kell, s az akár több százszor bekövetkező izommozgás azon a helyen lesz aktív, ahol Önnek a legnagyobb szüksége van rá. A változatos frekvencia megakadályozza, hogy az adott izom hozzászokjon a külső ingerhez.

Az áram a sejtek anyagcseréjét is erősíti közvetlen stimulációval. A Polyshape program hosszabb távon is javítja az izmok tónusát. Ezáltal izmaink erősebben fogják pumpálni a szövetközi folyadékot, így élénkítve a nyirokáramlást. A Polyshape hatásai leginkább a fenéken és az előrebukó hason figyelemreméltók.

 

 Előtte és utána

elektrolipolizis a narancsbőr ellen   elektrolipolizis a narancsbőr ellen

elektrolipolizis a narancsbőr ellen

 

Bejelentkezés:
+36 70 423 3566
+36 20 953 0193
E-mail küldése