ARCSZOBRÁSZ kúra

Az arckezelés méregteleníti, feltölti, vitalizálja és energizálja a bőrt, maximalizálja az oxigénszállítást a bőr sejtjeibe, és azonnali ragyogást biztosít.

 

Kezelés:

 

  • Mikrodermabráziós arccsiszolás
  • Algás oxigénmaszk
  • SPM – arc-vákuummasszázs

1. lépés: MIKRODERMABRÁZIÓ gyémántfejes készülékkel

A mikrodermabrázió a kozmetikai hámlasztó eljárások közül a leghatékonyabb speciális bőrcsiszoló eljárás, amely a szó szoros értelemben „lecsiszolja a bőr felső hámrétegét”, hosszú időre eltüntetve a bőrhibákat és a ráncokat, felgyorsítva a bőrregenerációt. Kiváló bőrproblémák esetén is, pl. akne, aknés hegek, öregedési foltok, ráncok, nap által károsodott bőr. Hatékonyságát annak köszönheti, hogy a hámréteg eltávolítása elősegíti az alkalmazott anyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását a bőrben. Hatékony a pigmentfolt, öregségi folt halványításában és a bőrt ért fénykárosodás kezelésében is.

2. lépés: ALGA MASZK KOZMETIKAI KEZELÉSSEL

Kettős hatású: fokozza a bőr ragyogását, nagy mértékben hidratál.

Algákat, nyomelemeket tartalmazó maszk, amely fizikai nyomása segítségével juttatja az aktív (hidratáló hatású) összetevőket a bőrbe. 

Eredmény: bőr puhább, rugalmasabb lesz, a felszíni ráncok kisimulnak, fokozza a smink tartósságát, ezért fontos alkalmak előtt ajánlott (esküvő, bál).

3. lépés: SPM: a köpölyözés és a masszázs csodás kombinációja

A vákuummasszázs rendkívül eredményes, hiszen egy időben végzünk nyirokmasszázst és feszesítjük az arcbőrt és a dekoltázst. Az üvegpisztolyok kellemes masszírozása és a kozmetikus finom mozdulatai révén látványosan javul a bőr keringése, ezáltal optimalizálódik a kollagén termelődés, feszesebbé, egészségesebbé válik a bőr. A szem alatti duzzanatok egyetlen hatásos kezelése, hiszen a szemkörnyék óvatos nyirokmasszázsával távolítjuk el a felgyülemlett nyirokfolyadékot. Kiváló eredményeket érünk el az aknés bőrnél, kombinálva a hagyományos tisztító kezeléssel, de hatásos a ráncok kezelésében nemcsak arcon, de dekoltázson is, és a toka csökkentésében is.