ARCMASSZÁZS

Az arcmasszázs jelentőségét sokan lebecsülik. Nem csak kényeztetésre szolgál, hanem rengeteg hasznos hatása is van. 

 

A kozmetikai masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése. Ezeken kívül felpezsdíti a vért, stimulálja a nyirokedény-rendszert. A masszázs hatása a bőrre: elősegíti az elhalt hámsejtek leválását, lassítja az öregedést, meggyorsítja a hatóanyagok felszívódását, elősegíti a bőr hidratációját, amelytől sima és bársonyos lesz. A masszázs csökkenti az idegrendszer feszültségét, nyugtató hatású, így egy stresszes időszak után ellazulást, felfrissülést nyújt. 

 

L É P É S E I :

Tisztítás bőrbarát tiszítóbalzsammal

Professzionális kozmetikai tisztító balzsam különlegessége, hogy egy termékben megvalósul a tisztítás, tonizálás és hidratálás. Ezért nevezzük “All-in-one” terméknek. A termék rendkívül bőrbarát, gyors és intenzív tisztítást eredményez a bőrön. Bőröd új lélegzethez jut.

Arc, nyak, dekoltázs masszázs

A vérkeringés aktiválásával megnő a bőr oxigén- és tápanyagellátottsága, a bőr szerkezete megfiatalodik, a bőrkondíció javul. Javul továbbá a bőr hatóanyag felvevő képessége, fokozódik a sejtek képződése, az öregedési folyamatok lelassulnak.

 

 

 

 

Hatóanyagos átkrémezés

Bőrtípusnak megfelelően választjuk ki a hatóanyagot. A “High Care Cosmetics” több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező német bőrápolási márka, mely egyedülálló programjával figyelembe veszi az egyéni arcápolási igényeket.

A ​termékeikre a magas a hatóanyagtartalom és a természetben megtalálható különleges hatóanyagú alapanyagok a jellemzőek. Termékeinkben megtalálhatóak a növényi hormonok és az enzimek is. Készítményeink képesek automatikusan szabályozni a bőr pH értékét, serkenteni a kötőszövet regenerálódását és a sejtek megújulását. A termékeink parabén mentesek.