FIRST LADY kezelés őssejt szérummal

FIRST LADY kezelés őssejt szérummal

Az exkluzív növényi őssejt készítményeket először Michelle Obama kezdte el használni

A növényi őssejt a bőr fiatalságának forrása. Egy igen ritka svájci almafajta, a Malus Domestica növényi őssejt-kivonatát alkalmazva látványos eredményeket érünk el.

Anti-aging kúra

Anti-aging kúra

A kezelés a bőr tónusának, tápláltságának fokozását szolgálja

Csökkenti az arc és a dekoltázs ráncait, eltünteti a bőrhibákat, simává, puhává, üdévé teszi a bőrfelületet, táplálja és hidratálja a bőrt.
Arcszobrász kúra

Arcszobrász kúra

Bőrfeszesség, tömörebb arcbőr, feszesebb kontúr

Az arckezelés méregteleníti, feltölti, vitalizálja és energizálja a bőrt, maximalizálja az oxigénszállítást a bőr sejtjeibe, és azonnali ragyogást biztosít
Oxigén Luxus kúra

Oxigén Luxus kúra

Madonna is ezzel fiatalodik

Hatására fokozódik a sejtosztódás, a bőr visszanyeri tömörségét, nedvességtartalmát. Az oxigén táplálja a bőrt, segíti az önmegújító folyamatokat,  revitalizálja a sejteket. Az egész szervezetre kifejti anti-aging hatását.

KOLLAGÉN INDUKCIÓ dermaroller kúra

KOLLAGÉN INDUKCIÓ dermaroller kúra

Kollagéntermelés serkentése

A kollagén indukciós terápia fokozza a bőr kollagén termelését, s az újabb kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén az arc újra fiatalossá, üdévé válik.

Hyaluronsavas kúra

Hyaluronsavas kúra

Bőrregeneráció, bőrfiatalítás

A hyaluronsav legkiemelkedőbb tulajdonsága  vízmegkötő képessége, melynek köszönhetően rendkívül sikeresen képes szembeszállni a ráncokkal és az öregedés jeleivel.

Gyümölcssavas hámlasztás

Gyümölcssavas hámlasztás

A kúra alatt kíméletesen újítjuk meg az arcbőrt

A bőr 28 nap alatt újul meg. Ez idő alatt „kicserélődik”, lezajlik a szaruképződés folyamata, regenerálódik a bőr. Ha valamilyen oknál fogva gátolt a szaruleválás, lassul a folyamata, elöregednek a sejtek, a bőr élettelen, fakó, ráncok jelennek meg rajta. Ezen segít a bőr felső elszarusodott hámrétegének eltávolítása.

EXKLUZÍV komplex arckúra

EXKLUZÍV komplex arckúra

Arcregenerálás a bőr állapotának megfelelően, luxus kozmetikumokkal

Vitaminokkal, lipoidokkal és poliszacharidokkal történő intenzív tisztítás. Táplálja, regenerálja az érett, vagy fáradt, fakó bőrt, javítja a bőrlégzést, halványítja a felületi ráncokat.
TIMELESS PREMIUM regeneráló kúra

TIMELESS PREMIUM regeneráló kúra

Az érett, igénybe vett bőr táplálása

Javul a bőrsejtek védekező képessége, aktivizálódik a sejtregeneráció. A bőr hidratált és rugalmas lesz, megfiatalodik, az arc vonásai  pedig kisimulnak.
SPM komplex arckúra

SPM komplex arckúra

A szem alatti táskák és a toka eltüntetéséért, valamint látványos bőrfeszesítésért

Csökkenti az arc és a dekoltázs ráncait, halványítja a bőrhibákat Kiválóan alkalmas tokacsökkentésre és szem alatti könnyzacskók eltüntetésére. Kipihent külsőt, feszes arcbőrt eredményez.
BIOLIFTING kristálykollagén maszkkal

BIOLIFTING kristálykollagén maszkkal

Bőrfeszesítés, bőrregeneráció, ránctalanítás, fiatalítás

Természetes tengeri kollagénnel, Hyaluronnal és hidratáló faktorokkal. Védelmet nyújt a ráncok kialakulása ellen és biztosítja a bőr számára a természetes ásványi anyagokat, nyomelemeket.